Розмір тексту

Полтавська міськрада затвердила 420 тисяч грн на висвітлення діяльності середніх шкіл

Кадр із відео ІРТ. Smart-клас у школі № 37
Кадр із відео ІРТ. Smart-клас у школі № 37

Існує реальна ймовірність, що замість виступів директорів шкіл у ЗМІ будуть розповідати про гарні справи депутатів та членів виконкому

На 52-й сесії Полтавської міськради депутати затвердили зміни до програми розвитку освіти. Зокрема, закладено 420 тис. грн на висвітлення діяльності департаменту. Керівниця цього структурного підрозділу пояснила, що мова йде про висвітлення діяльності усіх навчальних закладів.

Депутат Сергій Каплін виступив проти підтримки цього пункту, порадивши використати ці кошти на щось більш нагальне. Втім, зміни були проголосовані. До речі, на висвітлення діяльності департаменту з витань цивільного захисту направлено 200 тис. грн.

Така сума під піар шкіл дійсно викликає запитання щодо її необхідності. Наприклад, у мирний 2020 рік Полтавська міськрада зменшила висвітлення діяльності департаменту освіти з 200 до 0 грн. Наразі, коли чи не кожна закупівля просіюється через своєрідне сито доцільності в умовах війни, витрати в майже 500 тис. грн викликають ще більше запитань. Тим більше, що нам складно уявити директорів шкіл, які по черзі розповідатимуть на телеканалі про свою роботу. 

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему