Розмір тексту

У Полтаві відбудеться благодійний матч з футболу задля підтримки родини зниклого на фронті захисника України

Володимир Паршевлюк (праворуч) під час гри
Володимир Паршевлюк (праворуч) під час гри

7 квітня у Полтаві відбудеться благодійний матч з футболу між командами: ветеранів клубу «Полтава» та «Полтавськими спортивними журналістами». Гроші, які зберуть під час заходу, передадуть дітям зниклого безвісти військового Збройних сил України Володимира Паршевлюка. Про це повідомив організатор благодійного матчу Станіслав Майзус. 

На початку цього року, ім’я полтавця Володимира Паршевлюка, як зниклого громадянина, внесли до бази даних Міністерства внутрішніх справ України.

У мирному житті полтавець був журналістом. Брав участь у Революції гідності, до жовтня 2014-го очолював Новосанжарську райдержадміністрацію. 

Володимир Паршевлюк склав військову присягу торік 14 жовтня на День захисників і захисниць України. 19 грудня, його колишня дружина Роза Туманова повідомила, що військовослужбовець зник безвісти. Це відбулося під час служби на Куп’янському напрямку Харківської області. Також 24 грудня на своїй сторінці у Facebook, Роза Туманова повідомила, що Володимир Паршевлюк відбивав втрачені позиції та разом з іншими військовими зник безвісти.

Ольга ГРИНЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему