Розмір тексту

У Полтаві водіям, які порушують правила паркування, пригрозили примусовою евакуацією автомобілів

Виконком заборонив зупинятися та паркуватися навпроти ДБР та на в’їзді до 2-ї лікарні. У майбутньому автомобілі порушників пропонують примусово евакуйовувати на штрафмайданчики.

На засіданні виконавчого комітету Полтавської міськради, яке відбулося 2 листопада, новий начальник управління ЖКГ Тарас Панасенко розповів про зміни в організації дорожнього руху на кількох ділянках. Мова йде про заборону зупинки та паркування за адресами:

  • вул. Гоголя, вздовж будинків 25-27 (Теруправління ДБР);
  • вул. Монастирська (вʼїзд до 2-і міської лікарні з боку вул. Козака, 2).

Винятком може бути зупинка таксі для висадки пасажирів та автомобілів для розвантаження чи навантаження предметів. Заходи викликані безпекою працівників цих закладів та їхніх відвідувачів.

Член виконкому Олексій Чепурко запропонував у майбутньому примусово забирати машини порушників на евакуатор та відвозити на штрафмайданчики, адже почасти дорожні знаки не діють на сумління водіїв. Секретар міськради Катерина Ямщикова у свою чергу закликала водіїв розуміти ці очевидні речі і не нехтувати правила дорожнього руху. 

Нагадаємо, у жовтні виконком запроваджував заборону та паркування транспорту на ділянках вулиці Володимира Козака: від провулка Госпітальний до вулиці Монастирська (парна сторона). Також заборона стосується вулиці Короленка (парна сторона) та Стрітенської: від вулиці Шевченка до Короленка (непарна сторона).

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему