Розмір тексту

У «Полтавського вісника» новий головний редактор

Олександр Луценко
Олександр Луценко | Фото: Ян Пругло

Протягом тривалого часу редакція офіційного друкованого органу Полтавської міськради газети «Полтавській вісник» була фактично без «голови», маючи лише виконуючого обов’язки головного редактора

Сьогодні на позачерговій п’ятій сесії Полтавської міської ради депутати одноголосно затвердили нового головного редактора. Ним став Олександр Луценко (1982 р.н.), який до цього керував Полтавським відділенням ТОВ «Видавнича група «Нова інформація». Перед голосуванням Олександр Луценко представився депутатам та висловив свою позицію щодо реформування газети. Зокрема він пообіцяв прибрати зі шпальт газети передруки з інтернету, заповнюючи їх авторськими матеріалами журналістів «Вісника». Новий, молодий редактор — позапартійний, що особисто сподобалося меру Полтави.

— Його безпартійність мені найбільше імпонує. Це протеже секретаря ради Оксани Деркач і вона бере на себе персональну відповідальність за цю кандидатуру, — звернувся до депутатів Олександр Мамай. — Я від себе пораджу Олександру Луценко, що якщо до нього хтось звернеться з представників минулої влади, то їхню інформацію потрібно публікувати, але за гроші.

Також мер запропонував запровадити в газеті колонку депутата, де б народні обранці по черзі мали право звернутися до полтавців за кошт Полтавської міськради. Також він підкреслив, що гроші газеті будуть виділятися тільки за виконану роботу — висвітлення діяльності Полтавської міської влади.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему