Розмір тексту

У Лубнах під час пожежі в будинку загинула 2-річна дитина

Фото: pl.dsns.gov.ua

У Лубнах під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло 2-річної дівчинки

15 грудня о 22:33 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу у Лубнах. На вул. Кам’янопотоцькій загорівся приватний житловий будинок. Займання загасили за годину, а на згарищі знайшли тіло дитини. Її матір потрапила до реанімації. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Шестеро рятувальників, за допомогою однієї пожежної машини, локалізували пожежу о 22:42, а ліквідували — о 23:43. Через сильне задимлення вони працювали в апаратах захисту органів дихання.

На місці пожежі виявлено тіло дитини 2020 року народження. Дівчинці був 1 рік та 9 місяців. Її тіло направили до Лубенського міжрайонного відділення судово-медичної експертизи. Також внаслідок пожежі отруєння продуктами горіння діагностували у матері загиблої. Її направили до реанімаційного відділення Лубенської міської лікарні.

Вогонь знищив меблі та вживані речі. Сам житловий будинок встигли врятувати від знищення полум’ям.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

Оскільки, за даними поліції, під час займання, дитина була вдома сама, правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.3 ст.135 ККУ (Залишення в небезпеці).

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему