Розмір тексту

На трасі Київ — Харків під Лубнами вантажівка розчавила легковик — пасажир загинув на місці, водій у лікарні

ДТП поблизу села Карпилівка 9 вересня 2021 року
ДТП поблизу села Карпилівка 9 вересня 2021 року

Внаслідок ДТП на трасі Київ — Харків у Новооржицькій громаді пасажир легковика загинув на місці, а водій потрапив до лікарні з травмами

9 вересня, близько 5-ї ранку, поблизу села Карпилівка Новооржицької громади Лубенського району сталася смертельна ДТП. На 172-му кілометрі траси Київ — Харків — Довжанський зіткнулися легковик і вантажівка. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини з посиланням на Лубенський райвідділ.

За попередньою версією слідства, автомобіль Audi, за кермом якого був 21-річний водій, зіткнувся із вантажівкою DAF, якою керував 62-річний чоловік.

У результаті ДТП водія легковика з тілесними ушкодженнями доставили до Лубенської місцевої лікарні. Його 19-річний пасажир отримав травми, внаслідок яких помер на місці події.

Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Наразі на місці події працюють працівники слідчого управління Полтавського Главку, які встановлюють обставини трагедії.

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему