Розмір тексту

«ОСНОВА» висунула кандидата на Президентські вибори-2019

На минулому тижні, відбувся З’їзд політичної партії «ОСНОВА». До участі у заході були запрошені члени Парті та прихильники; політтехнологи та провідні експерти держави.

Основними питаннями З’їзду були: 

  • затвердження нової програми Партії,
  • участь кандидата від партії «ОСНОВА» на майбутніх у 2019 р. виборах Президента України.

Під час заходу, запрошеним був презентований проект програми Партії — платформа «Наша Основа». Стратегічними напрямками діяльності Партії у рамках платформи є: 

  1. Людина. Родина. Повага.
  2. Держава. Економіка. Інновації.
  3. Світ. Безпека. Компроміс.

«Сьогодні Україна стоїть на порозі краху державності та глобальної перспективи. Діючі чиновники є головним розпорядником ресурсів. Чиновники, а не ми, українці. Маючи конкретний поетапний план дії, підтримку та небайдужих українців, ми у змозі повернути країну на правильний шлях», — коментує захід Наталія Щербак, голова Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА».

На З’їзді політсили, уповноважені обласних організації Партії розповідали про проблеми регіону та можливі шляхи їх вирішення. Маючи значний досвід у комунальній та нафтогазовій сферах, Анатолій Бистрай розповів про необґрунтовану вартість тарифу на газ на Полтавщині, шляхи та механізми зниження і регулювання цін на ресурс.

«Кожний громадянин України відчуває на собі наслідки проведених реформ та неефективних управлінських рішень влади, відсутність умов для ведення бізнесу та залучення інвестицій. 

Маючи значний досвід роботи у комунальній сфері, для мене однією з головних проблем є відсутність чіткої програми реформування комунального господарства. З цього випливають і проблеми ремонту доріг, і низькою якістю обслуговування житлового фонду, і необ’єктивний рівень ціни на газ та комунальні послуги для населення.

Лише за 2017 р. в Україні видобуто 20,8 млрд куб. м. газу. При цьому, протягом зазначеного періоду, українцями було спожито — 11,23 млрд. куб м. газу. Ці показники свідчать про те, що ми цілком задовольняємо свої потреби газом власного видобутку.

Основна причина необ’єктивних цін полягає у тому, що весь видобуток сьогодні здана в оренду або приватизована. Вартість газу закладена у собівартості практично у кожній галузі виробництва. Тому зниження вартості газу шляхом розвитку власного газовидобування — одна із пріоритетних завдань, а відтак і шлях до нашої енергетичної незалежності», — розповів Анатолій Бистрай, член політради Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА».

Основним питанням З’їзду було — участь політсили на майбутніх виборах у 2019 р., можливі кандидати для президентських та парламентських перегонів.

Сергій Тарута, лідер політичної партії «ОСНОВА», Наталія Щербак, голова Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА» та Анатолій Бистрай, член політради Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА» Сергій Тарута, лідер політичної партії «ОСНОВА», Наталія Щербак, голова Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА» та Анатолій Бистрай, член політради Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА»

«Перед усіма нам стоять серйозні виклики в наступному році. Необхідно недопустити, щоб до влади знову прийшли популісти та корупціонери з нинішньої «злочинної влади». Вони небезпечні для України, вони розпалюють країну через мову, віру та історію, у той час як Україну потрібно «зшивати». Необхідно, нарешті, почати розвивати економіку доки Україна не зпустошіла від еміграції. Нам потрібно побудувати успішне майбутнє для наших дітей — гідне і щасливе», — розповів у своєму докладі Сергій Тарута, лідер політичної партії «ОСНОВА».

Варто зазначити, що за підсумками праймеріз, 96% учасників висловилися «за» участь партії «ОСНОВА» у чергових виборах Президента України. У той же час, 87% партійців у якості кандидата від політичної партії «ОСНОВА» на президентських виборах бачать одного з її лідерів, народного депутата України Сергія Таруту.

Прес-служба Полтавської обласної організації політичної партії «ОСНОВА»

На правах реклами

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему