Розмір тексту

Під Лубнами у ДТП потрапив нардеп — є постраждалий

Автомобіль Ford, водій якого постраждав у ДТП
Автомобіль Ford, водій якого постраждав у ДТП | Фото: pl.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП під Лубнами за участю нардепа з Луганщини від «Волі народу» постраждав водій

14 червня близько 02:30 до поліції Лубенщини надійшло повідомлення ДТП на трасі Київ — Харків. В аварію, зокрема, потрапив народний депутат України від «Волі народу» Сергій Шахов. Інформацію він підтвердив на власній сторінці у Facebook.

За повідомленням Лубенського відділу поліції, подія сталася у селі Пишне Лубенського району. На трасі позашляховик Toyota Land Cruiser зіштовхнувся із автомобілем Ford. За кермом першого був 46-річний мешканець Києва, другого — 28-річний мешканець Лубенщини.

Саме у салоні позашляховика й перебував нардеп. Крім нього та водія, був іще один пасажир.

У результаті зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження. Водій Ford отримав тяжкі тілесні ушкодження. Його доставили до місцевої лікарні. Наразі стан здоров’я потерпілого лікарі оцінюють, як тяжкий.

За повідомленням нардепа, ДТП сталася дорогою до Запоріжжя, куди він їхав з робочим візитом після ефіру. Він отримав кілька забиттів та синців і відмовився від госпіталізації.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України та триває слідство.

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему