Розмір тексту

Чередніченко готовий викликати Капліна на теледебати в прямому ефірі

Сергій Чередніченко
Сергій Чередніченко

Керівник ГО «Відродження Полтави» вважає непристойним обговорювати його особу без його ж присутності

До нас звернувся лідер ГО «Відродження Полтави» Сергій Чередніченко з проханням висловити свою позицію щодо заяв нардепа Сергія Капліна.

— Я офіційно заявляю, що усі свої гроші я легально заробив у Полтаві та в Україні, про що звітуюсь і в декларації, і перед людьми через свою газету. Зараз модно будь-кого звинувачувати у сепаратизмі. Це замість того, щоб сказати, що я їм немовлят, обкрадаю бабусь і забираю харчі у собак. Але нехай Каплін покаже 2 сторінку свого паспорта, де його прізвище написано російською мовою. Це ж кожного можна назвати сепаратистом? А краще нехай покаже сторінку, де він прописаний, бо я маю інформацію, що ніде, з 2008 року.

Окрім цього Сергій Чередніченко впевнений, що реакція Сергія Капліна пов’язана із тим, що він втрачає рейтинг:

— Він злий, бо прийшов у двір, а там 3 пенсіонери, які його вигнали. Бо він вважає, що 2 роки минуло, але всі тут його раді бачити. Я для нього конкурент на виборах, тому і така реакція. Але нехай краще відповість, чому він до виборів ходив пішки, а після — їздить на автомобілі Mercedes-Benz GL 500. Я їздив на Mercedes і до виборів, в 2008 році, а Каплін тільки після виборів.

Наостанок Сергій Чередніченко порадив перевести цю дискусію у формат теледебатів:

— Готовий зустрітися із Капліним там, у прямому ефірі, і запропонувати йому не витрачати на білборди в Полтаві 111 тис грн. Бо кожен коштує 3 тис на місяць, а білбордів у нього — 37, я порахував. А 3 тис — це 5 лав біля під’їздів, 22 урни для сміття, один бронежилет. Якщо я витрачаю у Полтаві в місяць 25-30 тис грн, то Сергій Каплін — 150 тис грн. То кому із нас двох потрібно звітуватися, хто і з якої країни отримує кошти?

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему