Розмір тексту

Мельник і Крижанівський, яких підозрюють у вбивстві Бабаєва, були у гарних відносинах

Олександр Мельник
Олександр Мельник | Фото: Ілона Чорногор

Олександр Мельник під час судового засідання розповів, що Олександр Крижанівський приїздив порибалити до його яхт-клубу

16 вересня в Апеляційному суді Полтавської області завершилося судове засідання з приводу Олександра Мельника, підозрюваного у замовленні вбивства мера Кременчука Олега Бабаєва.

Суддя Василь Маліченко зачитав ухвалу, в якій відмовив у задоволенні позову Олександру Мельнику, директору телеканалу «Візит» та його захисникам з приводу зміни запобіжного заходу — тримання під вартою. Перед тим, як судді відправилися до нарадчої кімнати, Олександру Мельнику надали слово, щоб він прокоментував переглянуті під час закритої частини судового засідання відеозаписи із показами Олександра Крижанівського, який повідомив, що директор телеканалу «Візит» передав йому кошти, як розплату за вбивство міського голови Кременчука.

Олександр Мельник підтвердив, що Олександр Крижанівський, який свого часу перебував у партії «Свобода», дійсно приїздив до його яхт-клубу «Посейдон» порибалити.

— Я його другом не можу назвати, просто у хороших відносинах були... Коли я ще сидів в ІТТ (авт.: ізолятор тимчасового тримання), до мене міліціонер приводив Крижанівського. Спочатку він казав: «Ти мені 20 тисяч дав». Потім 10 тисяч, потім якісь інші суми фігурують у нього. Відверто кажучи, я 23 роки в бізнесі, це не стосується вбивства, а договорів, наприклад, якщо я заключаю якийсь контракт, якийсь договір укладаю з кимось, існує кінцева вартість товару, який я хочу купити. Якщо я давав якісь гроші, я ніколи в житті йому гроші в доларових купюрах не давав, в таких сумах. А якщо я давав навіть гривні комусь там, чи в борг, чи ще якось, я прошу перерахувати їх, щоб до мене не було претензій. Крижанівський розповідає, що отримував від мене кошти і їх не перераховував. Вибачте, це просто нонсенс, — розповів Олександр Мельник.

Раніше радник Міністра МВС України Зорян Шкіряк повідомляв, що за вбивство Олега Бабаєва замовник обіцяв 70 тисяч доларів.

Ілона ЧОРНОГОР, «Полтавщина»

Матеріали по темі:

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему