Розмір тексту

На Полтавщині фельдшер виправної колонії постачав наркотики

На разі медика затримали і тримають під вартою

На Полтавщині СБУ викрила протиправну діяльність фельдшера спеціалізованої туберкульозної лікарні при виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавський області, який постачав наркотики на територію закладу. Про це повідомили в прес-групі Управління СБ України в Полтавській області.

5 квітня співробітники СБУ спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки управління ДПтС та слідчими обласної прокуратури затримали працівника виправної установи під час спроби пронести наркотичні засоби до колонії.

Серед особистих речей медичного працівника правоохоронці виявили у пачці з-під цигарок суміш зовні схожу на «канабіс» та пігулки із вмістом психотропу. Вилучені речовини направлено на експертизу до НДЕКЦ при УМВС в області.

Затриманому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченому частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 7 квітня за рішенням суду йому обрано запобіжний захід — тримання під вартою, терміном на два місяці. Слідство триває.

Ілона ЧОРНОГОР, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему