Розмір тексту

За перший місяць більше 60 полтавців отримали безоплатну правову допомогу

Юристи надали первинну безоплатну правову допомогу усім охочим полтавцям

За перший місяць роботи в «Центр з надання безоплатної первинної правової допомоги» прийшло більше 60 полтавців. Найбільше з них зверталися щодо проблем із пенсійним забезпеченням: невиплата або не нарахування пільг, доплат, соціальної допомоги. Також багато громадян потребували допомоги в спадковому та трудовому праві (незаконне звільнення, відпустки в зв’язку із народженням дитини тощо). Є окремі звернення із проблемами в сфері ЖКГ, медичного права, сімейних правовідносин.

— Часто люди, стикаючись із проблемами правового характеру, не знають, куди звертатися, або не мають коштів опалити юридичну консультацію. Для таких ситуацій і був створений наш «Центр з надання безоплатної первинної правової допомоги», — говорить один із юристів Центру, — Люди приходять зі своїми проблемами, і за кілька днів юристи Центру надають їм кваліфіковану відповідь. Куди звертатися, які довідки чи папери потрібні, відповіді на всі ці питання ми готуємо для наших відвідувачів. Ми так би мовити скеровуємо полтавців на правильний шлях і допомагаємо почати вирішити правову проблему.

До речі, до цього часу Полтавщина була єдиною областю в Україні, де не існувало подібного Центру, що надавав би безоплатну первинну правову допомогу. Нині ж полтавці мають куди йти.

Щоб скористатися безоплатною правовою допомогою, можна прийти безпосередньо до офісу центру. Він знаходиться за адресою м. Полтава, вул. Комсомольська 36, офіс 512. Або зв’язатися із юристами телефоном (095) 82-03-514 — Юрій Ігоревич; (095) 44-89-293 — Назар Олегович. Прийом у «Центрі з надання безоплатної первинної правової допомоги» здійснюється двічі на тиждень: у середу та суботу, з 10:00 до 14:00.

Підготував Ян ПРУГЛО, «Полтавщина

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему