Розмір тексту

Полтавою проїхались на велосипедах близько сотні красунь

Пані провели велопарад «Червоне і чорне»
Пані провели велопарад «Червоне і чорне» | Фото: Богдан Андрєєв

У місті провели велопарад «Червоне і чорне»

Цими вихідними у Полтаві відбувся велопарад «Червоне і чорне» за мотивами однойменного роману Стендаля. Особливістю цьогорічного заходу став дрес-код учасників — в одязі мали переважати червоний та чорний кольори. Захід зібрав близько сотні полтавських шанувальників велосипеду. Велопарад задумувався як жіночий, але й чимало чоловіків приїхали підтримати своїх «половинок» чи просто помилуватись полтавськими красунями. Маршрут пролягав від пам’ятника Зигіну до Білої альтанки, із проміжною зупинкою біля монумента Слави.

Дівчата на велопараді «Червоне і чорне»

Дівчата на велопараді «Червоне і чорне»

Оксана, майстер манікюру:

— На велопарад мене запросила подруга, надіславши запрошення в одній із соціальних мереж. А я дуже люблю цікаві заходи, які роблять життя яскравішим і люблю велосипеди — щодня їзжу на роботу і з роботи, тому щодо участі у «Червоному і чорному» я навіть не вагалась.

Сергій, підприємець:

— Приїхав з друзями підтримати і помилуватись справжніми полтавськими велоледі. Вважаю жінок на велосипедах дуже привабливими. Взагалі, такі заходи роблять життя яскравишим.

Дівчата на велопараді «Червоне і чорне»

Ольга Горячун, ГО «ВелоПолтава»:

— Щороку ми намагаємось придумувати певну «родзинку» для велопараду. Цьогоріч ми повязали велосипеди і творчість Стендаля. Попри те, що захід планувався як жіночий, мене абсолютно не дивує велика кількість присутніх чоловіків: ще б пак, стільки красивих дівчат зібрались в одному місці! Метою заходу є проганда велосипеду як транспортного засобу, оскільки це і корисно для здоровя, і швидко, і зручно. Сьогодні ми покажемо, що для їзди необовязкова спеціальна форма — достатньо бажання.

Ольга Горячун Ольга Горячун


Загальний знімок Дівчата на велопараді «Червоне і чорне»

Богдан АНДРЄЄВ, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему