Розмір тексту

Полтавців попросили телефонувати на 15-80 у разі зникнення решітки із ливнівки

Нове загородження ливнівки на перехресті вулиць Артема та Енгельса
Нове загородження ливнівки на перехресті вулиць Артема та Енгельса

За рік у Полтаві зникають більше 50 решіток із зливних каналізацій

Інформація про «ливнівку-яму» на перехресті вулиць Артема та Пушкіна у Полтаві не залишилася без реакції начальника бригади по обслуговуванню зливових каналізацій КП «МШЕД» Юрія Колесника. На його переконання, проблема набагато глибше, ніж просто фотографування ями.

— Протягом року у Полтаві зникають більше 50 решіток. А вартість лише однієї — 1600 грн., а установки — 3500, — говорить він. — Спасибі міліції, що допомагає нам у цьому, решту конфісковують та повертають. Адже решітки зникають не просто так — їх крадуть та здають на пункти прийому металобрухту. Ось нещодавно зникло 4 решітки на вул. Халтуріна, 2 — на Комсомольській. Тому рейди потрібно робити, бо коли не будуть приймати ці решітки, то їх не будуть й красти. Якщо ми отримуємо сигнал про таку ливнівку, то ми ставимо якусь гілку, а потім оперативно виготовляємо та встановлюємо загородження. Таке загородження було й на вказаному перехресті. Значить, збили або унесли. Зараз встановимо там нове.

Нове загородження ливнівки на перехресті вулиць Артема та Енгельса

Наостанок Юрій Колесник звернувся до полтавців із великим проханням оперативно телефонувати на номер 15-80, щоб повідомити про факт крадіжки решітки із зливової каналізації.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему