Розмір тексту

За 2012 рік працівники мерії Полтави отримали 4,2 мільйона премій та надбавок

Хоча сума окладів працівників міськради та виконкому залишилася за лаштунками

Скільки працює людей в Полтавській міській раді та міськвиконкомі та які у них оклади? Із такими основними запитаннями ми звернулися до влади. Також нас цікавила інформація про вакантні посади, режим роботи та розмір премій та надбавок.

На жаль, штатний розклад та суму окладів кадровики міськвиконкому нам не надали, посилаючись на відсутність дати у відповідному запиті, хоча ми розуміли останню звітну дату. Тож повторимо з другої спроби, а поки надамо інші відповіді, які надали Лідія Павленко, начальник відділу кадрової роботи, з питань служби в органах місцевого самоврядування та нагород і Віра Козодой, начальник відділу обліку та звітності.

Тож станом на 27 травня по Полтавській міській раді та її виконавчому комітету були вакантними посади:

— Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів;

— Головний спеціаліст апарату Полтавської міськради (на час відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку);

— Головний спеціаліст прес-служби міської ради (на час відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку);

— Головний спеціаліст відділу організаційної роботи управління звернень громадян, організаційної роботи та загальних питань;

— Головний спеціаліст відділу оперативного реагування на звернення громадян;

— Головний спеціаліст відділу юридичної експертизи проектів нормативно-правових актів та розпорядчих документів юридичного управління (на час відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку);

— Заступник начальника управління — начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб управління з питань державної реєстрації юридичних осіб а фізичних осіб-підприємців — державний реєстратор (на час відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку).

З 2000 року, згідно з протоколом зборів трудового колективу, початок роботи у міськвиконкомі — о 8:00 ранку, перерва на обід з 12:00 до 13:00, закінчення роботи в понеділок, вівторок, середу, четвер — о 17:15, в п’ятницю — о 16:00. В передсвяткові дні робочий день закінчується на годину раніше.

І нарешті розмір премій, виплачених протягом 2012 року працівникам Полтавської міськради та міськвиконкому, складає 2817038,05 грн., розмір надбавок — 1390001,67 грн.

Нагадаємо також, що у 2012 році згідно з рішенням «Про умови оплати праці» міській голова Полтави Олександр Мамай, секретар міської ради Оксана Деркач та шість заступників міського голови отримали максимально можливу винагороду за свою працю із міського бюджету.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему