Розмір тексту

Завтра, 27 квітня, проїзд у Полтаві коштуватиме 2 гривні

Завтра, 27 квітня, проїзд у Полтаві коштуватиме 2 гривні
Завтра, 27 квітня, проїзд у Полтаві коштуватиме 2 гривні | Фото: Євген Асауленко

Тариф на перевезення пасажирів в транспорті, який працює у звичайному режимі руху, становитиме 2 гривні

В газеті «Полтавській вісник» (№ 17) опубліковане рішення Полтавського виконавчого комітету від 23.04.2013 року «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у пасажирському транспорті м. Полтава».

Згідно із цим рішенням із завтрашнього дня, 27 квітня, тариф на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті — автобусі, який працює у звичайному режимі руху, що здійснюють у Полтаві суб’єкти підприємницької діяльності незалежно від форм власності, встановлюється у розмірі 2,00 грн. за одну поїздку.

При цьому учні та студенти, які їздитимуть транспортом КП «Полтаваелектроавтотранс», сплачуватимуть 1,25 грн. за поїздку (за наявності учнівського/студентського квитка).

Рішення набуло чинності з дня його офіційного опублікування, тобто із сьогоднішнього дня.

рышення Рішення міськвиконкому у газеті «Полтавський вісник»

Нагадаємо також, що згідно із Рішенням міськвиконкому від 21.03.2013р. «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування» затверджено Додаток до нього, де розписані маршрути, якими курсуватимуть автобуси у звичайному режимі руху та у режимі маршрутного таксі.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему