Розмір тексту

Депутат Полтавської облради вимагає депутатського контролю за розслідуванням наркоскандалу

Степан Бульба
Степан Бульба | Фото: Ян Пругло

Степан Бульба звернувся до керівництва області із вимогою організувати депутатський контроль за розслідуванням діяльності міліціонерів-наркодилерів

На 15 сесії Полтавської обласної ради депутат та голова фракції СПУ Степан Бульба порушив питання організації депутатського контролю над досудовим розслідуванням щодо полтавських міліціонерів-наркодилерів.

В інтерв’ю «Полтавщині» Степан Бульба пояснив мотиви свого звернення:

— У мене є великі сумніви стосовно того, що про діяльність групи правоохоронців, які торгували наркотиками, ніхто не знав з їхнього керівництва. І такі сумніви є не тільки у мене. Тому я запропонував організувати депутатський контроль за ходом розслідування, щоб слідчі звітувалися за кожен крок. Бо інакше ті, хто продавав отруту, уникнуть справедливої відповідальності. Є великі підозри, що так і станеться. На жаль, Олександр Удовіченко нічого не відповів.

Нагадаємо, що в середині лютого прокурор Полтавської області Андрій Миронов розповів деталі затримання злочинної групи, яка торгувала наркотиками, і до складу якої входили працівники міського відділу БНОН.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему