Розмір тексту

Типовий вихідний Юрія Бублика

Юрій Бублик забув, що таке нормований робочий день і нормальні вихідні в родинному колі

Якби вам сказали, що віднині й протягом п’яти наступних років у вас практично не буде вихідних, тобто, нормального відпочинку й часу на спілкування з рідними, дітьми, навряд чи ви б на таке погодилися, навіть за умови гідної оплати.

Однак саме в такому режимі живуть і працюють народні депутати-мажоритарники. Втім, далеко не всі полтавські мажоритарники так «переробляються».

Приміром, Олег Кулініч, який бив себе в груди під час виборів, що він незалежний кандидат, отримавши мандат, одразу ж переметнувся до Партії регіонів, і за чотири місяці з часу обрання нардепом на цьому тижні вперше(!) особисто прийматиме виборців у Шишаках, виділивши на це аж... дві години.

Юрій Бублик забув, що таке нормований робочий день і нормальні вихідні в родинному колі

Минула неділя — 24 лютого — типовий вихідний Юрія Бублика.

Зранку він був присутнім і привітав учасників дитячо-юнацького чемпіонату Полтавської області з тайського боксу, співорганізатором якого виступило ВО «Свобода».

Змагання

У своєму зверненні до учасників і гостей турніру він звернув увагу на те, що спорт, зокрема єдиноборства, є чудовою альтернативою тютюну, алкоголю, наркотикам та інтернет-залежності.

На 11-у годину Юрій Бублик приїхав в Октябрський райвиконком Полтави, на збори афганців, до яких долучилися чорнобильці та «діти війни».

До народних депутатів від Полтави Сергія Капліна та Юрія Бублика було чимало запитань щодо соціального захисту тих, хто сумлінно виконував свій військовий обов’язок і хто втратив здоров’я, рятуючи Європу після чорнобильської катастрофи, які потребують законодавчого врегулювання.

Ветерани зазначали у своїх виступах, що за останні роки ці категорії населення позбавлені державою більшості своїх законних пільг, не виконуються передбачені законодавством вимоги щодо санаторно-курортного забезпечення, не виконуються рішення судів на їхню користь, кондуктори брутально виганяють з міських автобусів пільговиків і т.д.

— Такі зустрічі дуже корисні, бо це — безпосередній зв’язок з виборцями, чиї інтереси відстоюватиму я, як депутат, і вся парламентська фракції ВО «Свобода», — зауважив Юрій Васильович.

О 13-й годині Юрій Бублик завітав до кафе «Зустріч», де відбувалася зустріч свідомої української молоді Полтави. Цього разу обговорювали питання діяльності видатних постатей часів УНР та екстраполяції їхнього досвіду на сучасність. Викладачі, студенти, відомі громадські діячі виступили із змістовними доповідями про ідеолога українського націоналізму В’ячеслава Липинського, котрий, до речі, у 1915-1917 роках працював у в Полтаві. Організували захід ГО «Злам», «Молода Просвіта» та полтавський осередок руху добровольців «Простір свободи». Виступив на зібранні і Юрій Бублик, на звершення прочитавши вірш нашої землячки, талановитої поетеси Тетяни Домашенко «Народе мій!»

Юрій Бублик забув, що таке нормований робочий день і нормальні вихідні в родинному колі

О 14:30 народний депутат був уже в своїй громадській приймальні, що на вулиці Котляревського, 6 у Полтаві, де на нього чекали відвідувачі. Й він ніколи не питає, з якого округу людина, котра просить допомогти, за кого вона голосувала чи якій партії симпатизує. До нього приїздять з усієї області.

А потім до пізнього вечора він перечитував листи та залишені на особистому прийомі громадян звернення, накладав резолюції, щоб вирішити питання, з якими до нього звертаються виборці...

Коли прагнеш виконувати свої депутатські обов’язки на «відмінно», то собі не належиш. Власне, Юрій Бублик забув, що таке нормований робочий день і нормальні вихідні в родинному колі, відколи почав працювати ковалівським сільським головою.

Він часто наголошує, що його мандат народного депутата у рівних частках належить і кожному з його виборців.

Прес-служба народного депутата Юрія Бублика

На правах реклами

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему