Розмір тексту

У Кременчуці хочуть викорінити поняття стихійної торгівлі

Стихійна торгівля
Стихійна торгівля

Вже у березні поточного року у Кременчуці почнуться рейди з метою подолання стихійної торгівлі

У Кременчуці проведуть рейди по стихійним ринкам. Про це на щотижневій апаратній нараді у міськвиконкомі повідомила Людмила Жорняк, начальник управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики. Чиновник зауважила, що з приходом весни у Кременчуці знову активізують роботу щодо недопущення стихійної торгівлі у місті. По це повідомили у прес-службі Кременчуцької міської ради.

Людмила Жорняк зауважила, що дбати про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких мають, перш за все, самі ж громадяни. Вони повинні пам’ятати, що продукти, придбані на стихійних ринках, не проходять експертизи на хімічні та бактеріологічні показники. Такі продукти у більшості випадках не відповідають усім стандартам якості. Тому вже з 1 березня представники контролюючих служб проводитимуть рейди-перевірки місць стихійної торгівлі.

До речі, міська влада не раз заявляла про те, що у Полтаві поборють стихійну торгівлю. Проте відтоді ситуація мало змінилася. Чи вийде це у кременчуцької влади, побачимо пізніше.

Михайло ОСТАПЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему