Розмір тексту

У Полтаві пройшов конкурс закоханих «Пара-ВЕSТ — 2013»

У Полтаві пройшов конкурс закоханих «Пара-ВЕSТ — 2013»
У Полтаві пройшов конкурс закоханих «Пара-ВЕSТ — 2013» | Фото: rada-poltava.gov.ua

У Полтавському МБК обрали найкращу закохану пару

Напередодні Дня Святого Валентина у Міському будинку культури відбувся конкурс краси і талантів «Пара-ВЕSТ – 2013» серед студентів полтавських коледжів та технікумів. Захід пройшов під під патронатом міського голови Олександра Мамая.

Напередодні Дня Святого Валентина у Міському будинку культури відбувся конкурс краси і талантів «Пара-ВЕSТ — 2013» серед студентів полтавських коледжів та технікумів. Захід пройшов під під патронатом міського голови Олександра Мамая.

Як повідомили у прес-службі Полтавської міської ради, свято розпочалось виступом переможниці II сезону телешоу «Україна має талант» Олени Ковтун. Потім представили себе пари. А їх, до речі, було вісім.

Студентські пари змагалися у п’яти конкурсних епізодах: «Дефіле — знайомство», «Освідчення в коханні», «Справжні таланти», конкурс авангардних костюмів з підручного матеріалу «Гавайська вечірка» і «Вечірнє дефіле». За результатами виступів кожна пара здобула свою номінацію.

У Полтаві пройшов конкурс закоханих «Пара-ВЕSТ — 2013»

У Полтаві пройшов конкурс закоханих «Пара-ВЕSТ — 2013»

Так, пара Володимира Гончарова і Олександри Мартиненко (Полтавський технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій) перемогла в номінації «Солодке життя».

У номінації «Колесо фортуни» перемогла пара Ладіка Костаньдяна і Катерини Вакуленко, Полтавський будівельний технікум транспортного будівництва.

У номінації «Високий вольт» перемогли — Євген Чайка і Юлія Береза з Полтавського політехнічного коледжу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

У номінації «Айболить» перемогу здобула — пара Едуарда Алманов і Анастасії Ширкевич Полтавський базовий медичний коледж.

Номінацію «Закон і порядок» здобула пара Андрія Хвостенко і Любові Шах, Аграрний коледж управління і права Полтавської державної аграрної академії.

Номінацію «Золота свердловина» — Олександр Іванов і Тетяна Семенко, Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум.

Номінацію «Дзвінка монета» — Ігор Постоєнко та Ірина Прилипко (Полтавський комерційний технікум).

Номінацію «Ми — мажор» — пара Володимира Наздрача та Анастасії Кузнєцової («Полтавське музичне училище імені М. Лисенка»).

У Полтаві пройшов конкурс закоханих «Пара-ВЕSТ — 2013»

У Полтаві пройшов конкурс закоханих «Пара-ВЕSТ — 2013»

Не лишилися осторонь конкурсу і вболівальники — саме завдяки їх підтримці пара Володимира Гончарова та Олександри Мартиненко отримала приз глядацьких симпатій. У подарунок вони отримали місяць безкоштовних відвідувань фітнес-клубу та запрошення на весняну фотосесію.

Перемогу ж здобули студенти Полтавського комерційного технікуму Ігор Постоєнко та Ірина Прилипко. Їх нагородили романтичною вечерею в одному із полтавських ресторанів та абонементами у фітнес-клуб. Усі учасники заходу матимуть змогу відпочити у серпні у таборі «Супутник».

Організатор конкурсу, директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ольга Буднікова запевнила, що у майбутньому цей захід стане традиційним, адже така романтична атмосфера, яка панувала в залі, й активна участь глядачів спонукають до того, щоб цю справу продовжувати й надалі.

Михайло ОСТАПЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему