Розмір тексту

На Полтавщині у ДТП загинуло 3 людини

На Полтавщині у ДТП загинуло 3 людини
На Полтавщині у ДТП загинуло 3 людини | Фото: mia-pl.gov.ua

Під Полтавою автобус врізався у легкову машину: 3 людини загинули ще одна в лікарні

Сьогодні близько 8-ї години на 42-му кілометрі автодороги Мала Рублівка-Полтава сталася ДТП, у якій три людини загинули та одну тяжко травмовано.Як повідомили в прес-службі УМВС України в Полтавській області, у напрямку Полтави рухався автомобіль «Chevrolet Epica», під керуванням 46-річного полтавця. У легковику, крім водія, знаходилися ще три пасажири. На заокругленні дороги водій автомобіля не справився із керуванням, внаслідок чого машину «винесло» боком на зустрічну смугу. У цей час, за маршрутом Полтава-Суми, рухався пасажирський автобус «Volvo», під керуванням 45-річного полтавця. У салоні автобусу знаходилися сім пасажирів: 2 чоловіки та 5 жінок. Водій автобусу прикладав максимум зусиль, аби не допустити ДТП. Проте аварії уникнути, на жаль, не вдалося.

Унаслідок зіткнення три пасажири (жінка та два чоловіки) легкового автомобіля загинули на місці пригоди. Їх особи наразі встановлюються. А водія «Chevrolet» швидкою доставили до полтавської лікарні у тяжкому стані.

На Полтавщині у ДТП загинуло 3 людини

На Полтавщині у ДТП загинуло 3 людини

Щодо автобуса «Volvo», то ні його водій, ні пасажири не постраждали. Після ДТП фірма-перевізник направила на місце трагедії автобус «Mercedes», яким пасажири продовжили поїздку за маршрутом.

Наразі на місці ДТП працює слідчо-оперативна група міліції. За фактом трагедії розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Михайло ОСТАПЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему