Розмір тексту

Син загиблого у ДТП Тараса Ткаченка виступив у шоу «Голос країни. Діти»

Олексій Ткаченко
Олексій Ткаченко

Олексій Ткаченко, який зумів вижити після страшної автомобільної аварії, виступив на шоу «Голос Країни. Діти»

Два роки тому на Великдень у жахливому ДТП загинув начальник управління промисловості Полтавської облдержадміністрації Тарас Ткаченко, його дружина та 5-річна донька. Олексій Ткаченко — єдиний, кому вдалося вижити, тривалий час перебував у реанімації.

Наразі десятирічний Олексій живе разом із бабусею та продовжує займатися вокалом. Два роки тому Наталія Май називала Олексія своїм найкращим учнем. У цьому році Олексій Ткаченко вирішив спробувати свої сили у конкурсі «Голос країни» та присвятив виступ своїм рідним.

На шоу Олексій виконав відомий твір італійського композитора Руджеро Леонкавалло «Mattinata» (у перекладі — «Ранкова пісня»). У свій час цю пісню співали такі відомі тенори, як Енріко Карузо, Лучано Паваротті, Хосе Каррерас.

Судді шоу — Олег Скрипка, Тіна Кароль та Світлана Лобода — були у захваті від виступу Олексія, проте чесно визнали, що не розуміються у класичній музиці. Як результат, Олексій, який здобув беззаперечну прихильність глядачів, вибув з шоу. Натомість журі запросило хлопчика спробувати виступити у наступному році.

У найближчі випуски Олексій предстане перед всією країною у новому амплуа. Наразі хлопчик готується стати ведучим у цьому проекті, оскілки саме він був обраний серед 5000 претендентів. Тепер Олексій Ткаченко буде брати інтерв’ю у конкурсантів.

— Бути щасливим — це коли не знаєш ніякої біди. Стати щасливим не так просто. Коли я вийшов перший раз на сцену, то тоді мама так хвилювалась і плакала, вона мене так обняла ... Це була найкраща мить за все моє життя... — розповів Олексій Ткаченко.

Алла ВЛАДИКІНА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему