Розмір тексту

Опозиціонери стверджують, що у Гадячі вже підписують пусті бюлетені

Агітація за Партію регіонів у Шишаках
Агітація за Партію регіонів у Шишаках

На виборчій дільниці (виборчий округ № 151) голова комісії зібрав підписи членів ДВК на пустому протоколі про результати виборів

Члени ДВК підписали пустий протокол: на виборчій дільниці № 530037, що розташована в приміщенні культпросвітнього училища в Гадячі на Полтавщині (виборчий округ № 151) голова комісії зібрав підписи членів ДВК на пустому протоколі про результати виборів. Не підписалися три члени комісії. На бланках також відсутня печатка. Як повідомили в прес-службі партії «УДАР», перед цим на цю ДВК приїжджала кандидатка-самовисуванка Людмила Овчаренко і мала півгодинну розмову з головою ДВК.

А ось спостерігачі кандидата від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» по 147 виборчому округу Юрія Коваленка припинили спроби фальсифікацій на дільниці № 530236, яка розташовується у школі села Бобрівник Зіньківського району.

Про це повідомив депутат Полтавської обласної ради, керівник Зіньківського районного штабу ВО «Батьківщина» Володимир Микійчук. За його словами, у члена ПР Валентини Сиченко спостерігачі відібрали список осіб-прихильників ПР із зазначенням прізвища,телефону і адреси. Дана громадянка протягом кількох годин незаконно знаходилася у приміщенні дільниці й згідно зі списком контролювала голосування односельчан за ПР, роблячи відповідні позначки у своєму списку.

Спостерігачі склали акт про порушення виборчого законодавства і викликали на місце інциденту працівників Зіньківського райвідділу МВС.

Водночас, за словами опозиціонерів, у райцентрі Шишаки на Полтавщині відбувається відкрита агітація за Партію регіонів. Так, протягом всього дня на будівлі готелю майорить прапор Партії регіонів. Неодноразові звернення представників опозиції з вимогою припинити агітацію місцеві регіонали ігнорують.

Андрій ПЕТРОВ, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему