Розмір тексту

Комунальники Полтави показали чергове «ноу-хау»

Комунальники Полтави показали чергове «ноу-хау»
Комунальники Полтави показали чергове «ноу-хау» | Фото: Андрій Мирошниченко

Відтепер комунальні служби засипають провали на дорогах травою

Вже не вперше полтавські комунальники демонструють свою креативність. Цього разу вони знайшли новий спосіб боротьби з ямами та провалами. Ми вже звертали увагу на «ноу-хау» у вигляді засипаного землею відкритого люку на вулиці М.Бірюзова. Цього разу на вулиці Леніна, 74 на місці колишнього провалу, який комунальні служби вже засипали, знову виникла цікава ситуація.

Вчора після зливи ґрунт, яким він був засипаний провал, ущільнився, через що там знову утворилася яма. Журналістам «Полтавщини» вдалося записати на відео, як в тому місці вода б’є з під землі.

[Відео було видалено]

Але ніщо не мого вплинути на творчі задуми комунальних служб. На місці де ще вчора з під землі била вода, вже все повисихало, а яму, що утворилася, комунальники засипали скошеною неподалік травою.

Комунальники Полтави показали чергове «ноу-хау»

Комунальники Полтави показали чергове «ноу-хау»

Якщо із «ноу-хау» все зрозуміло, то ось версії причин провалу різняться. За даними «Полтававодоканалу», там проходить каналізаційний колектор. Але на думку старожилів, там закопані залізобетонні труби і схована річка Лтава. А можливо, будівництво нового будинку порушило конструкцію цих труб і вода з них проривається назовні.

Андрій МИРОШНІЧЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему