Розмір тексту

Черговий буревій нашкодив 7 районам Полтавщини

Буревій знову наніс удар Полтавській області — від електропостачання повністю відключено 34 населених пункти

Жителі обласного центру знову дивуються: у Полтаві ледь покрапав дощик — в інших же районах області пройшов справжній буревій.

Так, у ТУ МНС України в Полтавській області повідомили: внаслідок учорашнього погіршення погодніх умов постраждало 7 районів Полтавщини. Буревій наніс шкоду Великобагачанському, Гадяцькому, Зінківському, Лохвицькому, Миргородському, Чорнухинському та Хорольському районам.

Через непогоду відключили електропостачання у 54 населених пунктів. У Великобагачанському районі, наприклад, відключено електропостачання 2 населених пунктів, у Гадяцькому районі — 8 населених пунктів, у Зінківському районі — 6 населених пунктів, у Лохвицькому районі — 4 населених пунктів, у Миргородському районі — 22 населених пунктів, у Чорнухинському районі — 8 населених пунктів, у Хорольському районі — 4 населених пунктів.

Буревій пошкодив дах ЗОШ № 2 у Лохвиці (площа — 30,0 м2, що складає 20 листів шиферу). До того ж у місті звалено 12 дерев. Дахи будинків постраждали і в селі Хейлівщина Чорнухинського району. Там повністю пошкоджені дахи 3 будинків, 8 будинків — частково.

За даними ТУ МНС України в Полтавській області, станом на сьогоднішній день (6 ранку) по нашій області відключено 10 фідерів повністю та 2 частково, 157 трансформаторних підстанцій, 34 населених пунктів повністю та 2 частково.

Нагадаємо, місяць тому буревій «потріпав» майже половину Полтавщини.

Олеся КРОШИНА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему