Розмір тексту

«Ворскла» зосталася без головного тренера

Микола Павлов
Микола Павлов | Фото: vorskla.com.ua

Микола Павлов повернувся назад в «Іллічівець»

Учора в Маріуполі Донецької області заслужений тренер України Микола Павлов, котрий п’ять років був головним тренером полтавської «Ворскли», підписав контракт із ФК «Іллічівець» за схемою «3+2». Він уже тренував «Іллічівець» — у 1997-2004 роках. Тренувати Павлову допомагатимуть Іван Балан, Сергій Дірявка та Андрій Тарахтій.

Микола Павлов поки офіційно працевлаштований у «Ворсклі». Як і вся команда, перебуває у відпустці до 1 червня. Свій перехід в інший клуб не коментує.

«Про всі чутки і розмови зараз, чесне слово, не хочу говорити через те, що просто втомився, — цитує Павлова прес-служба ФК „Ворскла“. — Ось першого числа, коли команда збереться в Полтаві після відпустки, вийду на роботу, і про все поговоримо».

На посаду головного тренера «Ворскли» називають три кандидатури — екс-наставника «Дніпра» Володимира Бессонова, колишнього тренера «Арсенала» Олександра Заварова та одного із найавторитетніших вітчизняних футбольних спеціалістів Михайла Фоменка. Усі вони довгий час не займалися тренуванням професійних команд.

У підсумковій турнірній таблиці Чемпіонату України з футболу 2011/2012 серед команд Прем’єр-ліги «Ворскла» посідає восьму позицію, а «Іллічівець» — 11-ту. До Павлова полтавські футболісти «пасли задніх». Про можливе розірвання трудових відносин із «Ворсклою» Микола Павлов розказав ще три тижні тому.

Андрій ТІТОВ, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему