Розмір тексту

Полтаві передали на баланс недобудований спорткомплекс в авіамістечку

Полтаві передали на баланс недобудований спорткомплекс в авіамістечку
Полтаві передали на баланс недобудований спорткомплекс в авіамістечку | Фото: Анна Довгошей

Довгобуд на Петра Юрченка,1-а передали на баланс Полтавського міськвиконкому

Сьогодні відбулася одинадцята сесія Полтавської облради шостого скликання. Серед інших питань депутати розглянули пункт порядку денного «Про передачу виконаних робіт та використаних матеріалів на об’єкті «Будівництво спортивно-оздоровчого комплексу по вулиці Петра Юрченка 1-а в м. Полтаві». Проголосували майже одностайно.

Всього з балансу управління капітального будівництва Полтавської ОДА депутати списали 10135000,00 грн. Все це передано УКБ Полтавського міськвиконкому. У депутатському рішенні говориться, що такий крок зроблений для завершення будівництва спорткомплексу з приміщеннями громадського обслуговування.

З приводу депутатського рішення «Полтавщина» звернулася із запитаннями до першого заступника міського голови Полтави та депутата облради В’ячеслава Стеценка, але він відмовився коментувати рішення, пославшись на гострий брак часу.

Більш відкритим став голова Полтавської ОДА Олександр Удовіченко:

— Міська влада планувала будівництво подібного об’єкту в іншому місці. Але ми переконали і міського голову, і депутатів завершити будівництво на Петра Юрченка. Ми об’єднали зусилля із міською владою, а не так, як було за минулої влади, коли область та місто чубилися за цю землю. Область допоможе місту у будівництві.

Про плани передачі ще у квітні говорив перший заступник губернатора Віктор Животенко. Тоді ж міський голова Полтави Олександр Мамай підтвердив наміри міської влади довести до логічного завершення довгобуд на Юрченка. За його словами, уже готовий проект нового муніципального басейну.

Нагадаємо, що на цей шестирічний довгобуд витрачено 11 млн. грн. Окрім цього КРУ провело перевірку використання виділених на нього коштів і встановила нецільове використання понад мільйона гривень. За цим фактом порушено кримінальну справу.

Свого часу про причини недобудови СОКу розповів тодішній перший заступник голови Іван Близнюк.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему