Розмір тексту

«Укрзалізниця» випробовує електропотяги «Шкода» та «Хюндай»

Випробування електропотягів «Хюндай» і «Шкода» проводять на дільниці Харків — Полтава

З початку цього тижня на дільниці Харків — Полтава проводяться ходові динамічні і ходові міцнісні випробування нових двосистемних електропоїздів «Хюндай»та «Шкода». У випробуваннях беруть участь фахівці Дніпропетровського університету залізничного транспорту й Південної залізниці. Про це «Полтавщині» повідомила Лілія Двоскіна, працівниця прес-центру Південної залізниці.

Нові електропоїзди «Хюндай» та «Шкода» випробовують на швидкості 160 км / год і 180 км / год. Наприклад, зі швидкістю 160 км/год електропотяги слідують на перегонах напрямку Харків — Полтава, де це дозволяє технічний стан верхньої будови колії, земляного полотна та штучних споруд. А також — по парній і непарній коліях перегону Коломак — Скороходове (протяжність 23,8 км), парній і непарній коліях перегону Скороходове — Кочубеївка (протяжність 12,8 км), парній і непарній коліях перегону Кочубеївка — Божкове (протяжність 27,8 км).

За словами Лілії Двоскіної, випробування електропоїздів проходять у штатному режимі та у суворій відповідності з графіком, затвердженим керівництвом «Укрзалізниці». Наприклад, сьогодні електропоїзд «Хюндай» випробовується на дільниці Харків — Свинківка, розвиваючи швидкість 160 км / год. Тим часом «Шкода» сьогодні прибула на дільницю Бориспіль — Баришівка Південно-Західної залізниці. На цьому перегоні стан колії та її облаштувань дозволяє розвивати швидкість руху до 180 км/год. Проїхавши цією дільницею шість разів, «Шкода» повернеться до Харкова вночі. На початку наступного тижня її знову будуть випробовувати на дільниці Харків — Полтава. Після «Шкоди» на дільницю Бориспіль — Баришівка вирушить «Хюндай».

Підготувала Олеся КРОШИНА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему