Розмір тексту

Олександр Удовіченко вийде в соціальні мережі

Олександр Удовіченко вийде в соціальні мережі
Олександр Удовіченко вийде в соціальні мережі

Практику спілкування з народом за допомогою соцмереж губернатор Полтавщини підтримує

Не так давно Прем’єр-міністр Україна Микола Азаров поставив вимогу до керівників міністерств, відомств та органів місцевого самоврядування налагодити комунікацію з населенням через інтернет.

— Я часто говорю всім, і міністрам, і головам адміністрацій: дивіться, зараз інтернет надав вам можливість більше спілкуватися людьми, — відзначив Микола Азаров. На його думку, робочі поїздки, звичайно, потрібні, але ефект від них неможна зрівняти з можливостями спілкування в інтернеті. Микола Азаров також нагадав, що він особисто спілкується з громадянами на сторінці соціальної мережі «Фейсбук».

Як ставиться до такої вимоги голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко? Із таким запитанням «Полтавщина» звернулася до нього під час сьогоднішнього брифінгу губернатора. Олександр Удовіченко вважає, що такий метод спілкування з народом він особисто підтримує. Тому облдержадміністрація незабаром вийде в соціальні мережі. Хоча він нагадав, що існує і постійно оновлюється сайт Полтавської ОДА, а також існує «наше комунальне інформаційне підприємство».

При цьому губернатор так і не розповів про свою особисту присутність у соцмережах.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему