Розмір тексту

У Кременчуці для маршруток влаштували турнікети на зупинках

У Кременчуці для маршруток влаштували турнікети на зупинках
У Кременчуці для маршруток влаштували турнікети на зупинках | Фото: kremen.gov.ua

Питання, пов’язані із висадкою пасажирів маршрутними таксі тільки у спеціально відведених для цього місцях, неодноразово обговорювалися на нарадах із керівниками автотранспортних підприємств

Борючись за пасажирів, перевізники часто зупиняться поза зупинками громадського транспорту, тим самим створюючи пробки на центральних автомагістралях. Найбільш проблемними місцями у Кременчуці, де ці порушення спостерігаються постійно, є зупинки громадського транспорту навпроти магазину «АТБ» на вул. Пролетарській, магазину «Сударь» на вулиці Першотравневій, «Залізничний вокзал», а також на «Водоканалі». Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.

Для того, щоб врегулювати рух автотранспорту на цих ділянках дороги, міська влада вирішила встановити на них спеціальні турнікети, котрі вказуватимуть на межі зупинок. На сьогодні такі «огорожі» вже існують навпроти магазину «АТБ» на вул. Пролетарській, магазину «Сударь» на вулиці Першотравневій та на зупинці «Залізничний вокзал». Незабаром ще одна має з’явитися на зупинці «Водоканал». На виконання доручення заступника міського голови Володимира Тараторіна фахівці відділу транспорту та енергетики виконкому Кременчуцької міської разом із представниками автотранспортних підприємств наразі чергують на зупинках громадського транспорту, щоб навчити водіїв-порушників зупинятися у спеціально визначених для цього місцях.

Татьяна ЕРМОЛЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему