Розмір тексту

Батько зробив Андрія Матковського доктором наук

Нинішній мер Полтави Олександр Мамай здобуває свою першу вищу освіту, а екс-мер Андрій Матковський нещодавно здобув ступінь доктора наук у галузі економіки

Своєрідним дарунком на Новий рік голова фонду «Полтавська родина» Андрій Матковський вважає вільний час, який з’явився у нього, і який він зміг використати з користю. Ще у травні 2010 року він вступив до докторантури Міжрегіональної Академії управління персоналом (м. Київ), але фактично займатися дисертацією почав у 2011 році. За цей час він підготував докторське дисертаційне дослідження на тему: «Оцінювання стійкості комерційних банків».

Батько зробив Андрія Матковського доктором наук

Сам Андрій Матковський пояснює, що займатися науковою діяльністю йому пропонували ще після закінчення Київського інституту народного господарства у 1986 році.

Диплом доктора наукДиплом доктора наук

— Я, мабуть, до цього тоді не був готовий. Хотілося живої практичної роботи, — говорить він. — За час роботи на виробництві, у фінансових і банківських установах, керуючи містом, з’явився практичний досвід. А теорію не забував, викладаючи у Полтавському інституті економіки і торгівлі. Тому, коли знайшов вільний час, із задоволенням попрацював у науковій галузі. До того ж, серйозним стимулом для мене були постійні нагадування мого батька Всеволода Всеволодовича про втрачений гарний шанс після інституту.

Олександра РОМАНОВА

На правах реклами

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему