Розмір тексту

В АМКУ порадили направити «маршрутку» у вигляді автобусу до сатиричного журналу

«Кільцевий»
«Кільцевий» | Фото: Євген Асауленко

Володимир Оніщенко порадив надіслати фото габаритного автобусу з табличкою «маршрутне таксі» до журналу «Перець»

В Полтавському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України хочуть привести полтавські маршрутні таксі у відповідний вигляд. Як повідомив сьогодні на своїй прес-конференції голова Відділення Володимир Оніщенко, маршрутне таксі має чітко визначену кількість посадочних місць.

— По-друге, маршрутне таксі зупиняється на вимогу. А в Полтаві їздять великогабаритні автобуси з табличкою «маршрутне таксі». Якщо був би журнал «Перець», то можна було б направити фото у відповідну рубрику.

Також Володимир Оніщенко нагадав, що внаслідок реакції АМКУ на необґрунтоване підвищення вартості проїзду в Полтаві до 2 грн. за квиток, полтавці зекономили більше 7 млн. грн. Щодо узаконення Полтавським міськвиконкомом вартості проїзду в автобусах і маршрутних таксі в розмірі 1,75 грн., то Володимир Оніщенко відповів, що ще не вивчав економічне обґрунтування цього тарифу.

В Громадській раді Полтави нам повідомили, що узаконення «1,75» повинно стосуватися лише маршрутних таксі.

— Якби пан Оніщенко сумлінно виконував свої обов’язки, то він би вже давно запросив міську владу стосовно того, що усі автобуси в Полтаві, у тому числі і кільцеві, їздять у режимі маршрутного таксі, хоча і в договорах і в графіках у них вказано звичайний режим руху. Ніхто не хоче цим займатися.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему