Розмір тексту

У Кременчуці влаштували свято для дітей із соціальних закладів

Міська влада привітала із Днем Святого Миколая вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини та загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт ім. А.С. Макаренка

Святий Миколай — дітям

Уже дев’ятий рік поспіль Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, управління у справах сім'ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради, управління освіти, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім«ї, дітей та молоді організовують та проводять благодійну акцію «Святий Миколай — дітям». Під час акції у всіх навчальних закладах, чисельних організаціях і установах міста «помічники Святого Миколая» збирають подарунки, які потім передають у заклади, в яких виховуються діти, позбавлені батьківської опіки.

У Кременчуці влаштували свято для дітей із соціальних закладів

У Кременчуці влаштували свято для дітей із соціальних закладів

Цього року спостерігався високий рівень активності серед пересічних кременчужан, які з великим бажанням збирали різні подарунки для дітей соціально вразливої групи. Координатор акції — директор Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім«ї, дітей та молоді Світлана Пищита зауважила, що тільки за період з14 до 17 грудня 2011 року у 63 об’єктах торговельної мережі міста волонтерами акції було зібрано майже 1,5 тисячі солодких подарунків, що вдвічі більше ніж попереднього року. Протягом святкових днів, з 15 грудня по 20 грудня, всі вони передаватимуться у заклади, де виховують дітей, позбавлених батьківської опіки. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.

Соціальні заклади для дітей отримали техніку

Із вітаннями та подарунками міський голова Олег Бабаєв завітав у Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини, де на сьогодні виховується 96 дітей, позбавлених батьківського піклування. Цього дня на дитячому святі також побували Почесний громадянин міста Кременчука, депутат Кременчуцької міської ради Микола Черниш, представники Крюківської районної ради, керівники підприємств та установ різної форми власності, спонсори та небайдужі кременчужани, які є частими відвідувачами цього дитячого закладу.

Протягом святкового заходу вихованці Будинку дитини радували гостей піснями, віршами, таночками, а дорослі відповідали їм веселими посмішками та бурними оплесками.

У подарунок міський голова Олег Бабаєв передав директору закладу Лідії Пересунько дитячий батут і гойдалку. Інші відвідувачі також дарували подарунки малечі з нагоди дня Святого Миколая. Зокрема, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді цього дня передав близько 100 пакунків памперсів для наймолодших вихованців, придбані за рахунок кременчужан, які приєдналися до міської акції «Святий Миколай — дітям».

Міська влада Кременчука також приготувала подарунки від «Святого Миколая» вихованцям соціальних закладів. Зокрема, Кременчуцька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат Полтавської обласної ради отримала цифровий фотоапарат; Кременчуцька виховна колонія для неповнолітніх — акваріум з комплектуючими; Дитячий психоневрологічний диспансер «Славутич» —DYD-плейєр і телевізор; Кременчуцька загальноосвітня школу-інтернат для дітей-сиріт ім. А.С. Макаренка — ноутбук; Притулок для дітей служби у справах дітей виконавчого комітету Автозаводської районної ради — спортивний інвентар; Міський центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів — солодкі новорічні подарунки.

Тетяна ЄРМОЛЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему