Розмір тексту

Інтернет-виданню «Полтавщина» два роки

Інтернет-видання «Полтавщина» в інформаційному просторі Полтавської області працює більше двох років і кількість наших читачів постійно збільшується

За весь час існування ресурсу ми розмістили понад 13 тисяч різноманітних новин українською та російською мовами. Нагадаємо, що сайт позиціонує себе, як двомовний.

Спрямування нашого інтернет-видання — громадсько-політичне, але ми приділяємо увагу всім галузям, усім різноманітним сторонам нашого буття. Можливо, саме тому за два роки загальна кількість наших відвідувачів сягнула понад 2 мільйони.

Журналісти, які працювали і працюють для інтернет-користувачів «Полтавщини» протягом цих двох років, писали і пишуть на гострі теми. При цьому наш інтернет-ресурс — це платформа для різних думок, з якими особисто ми можемо не погоджуватися, але які публікуємо заради справедливості та об’єктивності. На наших сторінках можуть висловитися і представники влади, і рядові мешканці з будь-яких питань. Ми відкриті для людей будь-яких професій і політичних уподобань. Ми, згідно з міжнародними нормами журналістики, надаємо слово всім сторонам конфліктів, про які пишемо. Хоча, варто зазначити, не всі користаються таким правом із якихось власних міркувань.

Нас люблять і критикують, нам довіряють і у наших матеріалах знаходять помилки. Але для нас важливо все, тому що головне — нас читають у будь-якому разі. Причому наші новини стають предметом міркувань як у великому місті, так і у невеликому селі на Полтавщині.

А найкраще, звичайно, що своїми матеріалами ми привертаємо увагу до проблем — як і хвороби, вони бувають гострими і хронічними. Пишаємося, що якусь частину із них вдалося вирішити саме через те, що ми про них написали.

Шановні відвідувачі! Чекаємо ваших нових оцінок нашої роботи. Чекаємо від вас нових тем, які, на вашу думку, варто розвинути. Про все, що вас турбує, пишіть або у коментарях до наших новин, або на нашу електронну адресу [email protected].

Завжди ваша «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему