Розмір тексту

У Полтаві визначили кращих тхеквондистів з України та Білорусії

Кращими стали команди з Кременчука та Харкова

На цих вихідних у Полтаві вкотре відбувся відкритий турнір «Olympic Star», започаткований керівництвом Полтавської федерації тхеквондо. Поступово змагання переросли в обласний турнір і тепер вже кілька років «Olympic Star» є відкритим обласним турніром.

За словами президента Полтавської Федерації Тхеквондо ВТФ Юрія Шавиро, кількість учасників та рівень змагань щорічно зростає. Цього року до Полтави прибули 24 команди з різних міст України та команда з Білорусії.

Двобої відбувались з використанням електронних жилетів, які при точному та влучному ударі автоматично фіксують бали. Спортсмени трьох вікових категорій: юнаки, кадети та юніори виборювали право стати найкращим у своїй ваговій категорії.

За перемогу боролися як спортсмени початківці, для яких це перші змагання, так і ті, в кого вже є досвід чемпіонатів України, міжнародних турнірів та навіть чемпіонатів Світу та Європи. Кількість учасників турніру перевищила 350 спортсменів серед яких 44 кандидати в майстри спорту та 4 майстри спорту України з тхеквондо.

За результатами змагань командні місця вибороли:

1 місце — ДЮСШ № 2 м. Кременчук — 6 перших місць

2 місце — ДЮСШ № 2 м. Харків — 5 перших місць

3 місце — ДЮСШ № 8 м. Харків — 5 перших місць

Ці команди отримали головні кубки. Також пам’ятними кубками нагородили команди до складу яких увійшло 3 та 4 переможця турніру. Переможці змагань були нагороджені дипломами та медалями.

Андрій ПЕТРОВ, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему