Розмір тексту

Приватний ринок «Полімпекс» без бою став комунальним «Речовим»

Приватний ринок «Полімпекс» без бою став комунальним «Речовим»
Приватний ринок «Полімпекс» без бою став комунальним «Речовим» | Фото: Ян Пругло

Охоронці ринку не стали чинити перепон представникам КП «Полтава-сервіс» та новим охоронцям

Відсьогодні вступив в силу договір оренди між Полтавською міськрадою та КП «Полтава-сервіс», тому приватний ринок «Полімпекс» став комунальним і де-юре, і де-факто. Про це «Полтавщині» сьогодні повідомив начальник КП «Полтава-сервіс» Юрій Пантюх:

— Сьогодні на ринок зайшла наша охорона. Зібралася юрба приблизно з 70 підприємців. Запитали нас, чому так пізно. З боку охорони, яка була на ринку, ніяких дій не було, адже вони адекватні люди і зрозуміли, що можуть залишитися без ліцензії. Персоналу ринку, усім прибиральникам і двірникам сказали, що якщо вони бажають, то можуть залишитися. Їм збережено зарплату та гарантований повний соціальний пакет. Сьогодні ще розберемося скільки підприємці сплачували попередньому власнику і за що саме. А завтра будемо визначатися із розміром орендної плати і укладати з підприємцями договори на 5 років.

Такі дії влади стали цілком послідовними. 1 березня Полтавська міська рада не продовжила договір оренди землі під ринком з ПРАТ «Полімпекс». 14 липня рада організувала комунальний ринок «Речовий» і надала йому в оренду цю земельну ділянку.

Вчора генеральний директор ПРАТ «Полімпекс» Володимир Головко висловив свою позицію щодо конфлікту.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему