Розмір тексту

У Кременчуці на день міста літатимуть мотодельтапланеристи та голуби

Сьогодні мер міста на Дніпрі Олег Бабаєв повідомив про погодження переліку святкових заходів з 20 по 29 вересня

Отже, 20 вересня відбудеться урочиста сесія Кременчуцької міської ради.

21 вересня — з нагоди всесвітнього Дня миру зазвучить «Голос Гонгу Миру».

22 вересня проведуть інвестиційний форум «Кременчук — відкрите місто».

На 23 вересня заплановані урочисті збори та святковий концерт в міському палаці культури та відкриття відремонтованого фонтану в сквері «Жовтневий».

24 вересня кремежчужан та гостей міста радуватиме виставка голубів на бульварі Пушкіна. Також цього дня — обласний фестиваль сучасної молодіжної культури «Extrеmе-Zone» на площі Перемоги.

25 вересня відбудеться мітинг пам’яті біля пам’ятнику «Воїну — визволителю» у сквері «Жовтневий», виставка «Осінній вернісаж», фестиваль квітів «Квітковий парад», працюватиме містечко майстрів. Окремо варто відзначити показові виступи мотодельтапланеристів над Дніпром в районі набережної парку культури та відпочинку «Придніпровський». Надвечір — концерт та святковий феєрверк на площі Перемоги.

27 та 28 вересня відбудуться урочистості в Автозаводському та Крюківському районах.

29 вересня, безпосередньо у день міста, — меморіальні заходи — перепоховання воїнів Радянської Армії до братських могил на Староревівському та Новоревівському кладовищах, покладання квітів до братських могил. Офіційна делегація відвідає шпиталь інвалідів Великої Вітчизняної війни. Відбудеться зустріч міського голови з визволителями міста. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.

Своє 440-річчя кременчужани планують відзначити так, щоб запам’яталося надовго. Зокрема, провели конкурс на кращий логотип, який красуватиметься на сувенірній продукції.

Тетяна ЄРМОЛЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему