Розмір тексту

Виграний на «Майdан’s-2» приз Полтава й Комсомольськ поділять порівну

Іван «Jozzz» Козак
Іван «Jozzz» Козак | Фото: Віолета Скрипнікова

Якщо виграють у другому сезоні телешоу «Майdан’s», Полтава й Комсомольськ поділять приз порівну

Про це заявили мери міст Олександр Мамай (Полтава) й Сергій Супрун (Комсомольськ). Отримані кошти спрямують на реабілітацію дітей-інвалідів.

Крім того, не залишаться без нагороди, якщо посядуть призове місце, й самі учасники. Подбає про заохочення громадське об’єднання «Наш дім — Полтава»: для дітей можуть бути організовані екскурсії в Крим, до Києва. За це Олександр Мамай узяв на себе персональну відповідальність.

А на те, що перемога може бути за Полтавщиною, шанс є. По-перше, самі учасники мають велике бажання гідно представити регіон на проекті, по-друге, головний хореограф Полтави-Комсомольска Іван Козак розповів, що вже придумав кілька елементів, які можуть «вистрелити», спонукати глядачів голосувати саме за його команду.

— На цьому проекті ми не навчимося повністю танцювати (на це потрібно років 20), але красиво рухатися (за один-два місяці), щоб люди тяглися до телефонів голосувати за Полтаву-Комсомольськ, — так, — сказав хореограф. — Труднощів я не боюся. Я вже працював із великим колективом, хоча там було й не 500 чоловік. Це просто робота, і її треба виконувати добре. А допомагатиме мені під час тренувань геній хореографії України, найкращий постановник для закордонних шоу Ігор Ваганов. Ми з ним уже придумали кілька моментів, які не залишать глядачів байдужими.

За задумом хореографів, у виступі команди має бути показане обличчя міста. Але щоб реалізувати цей план, як зізнався Іван Козак, йому необхідно краще узнати Полтаву.

Віолета СКРИПНІКОВА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему