Розмір тексту

Самотні фермери чекають листів від полтавок

Учора в Україні стартував телепроект «Фермер чекає дружину», в якому беруть участь 10 неодружених чоловіків-підприємців із сільської місцевості

Протягом двох тижнів від жінок, які вподобали когось із них, чекають листів. На початку серпня ведуча Ірина Борисюк оголосить країні п’ятірку фермерів, які продовжать участь у шоу. За умовами проекту це будуть ті із десятки, хто отримає найбільшу кількість листів від прихильниць.

Як ми повідомляли раніше, на Полтавщині один «фермер шукає дружину». Це 48-річний Микола Співак з села Коломійцівка Глобинського району. Чоловік усе життя проробив на полі, вирощуючи хліб. Починав з 52 гектарів — наразі у нього на пару з батьком 800 гектарів.

— Не всім же торгувати на ринку. Треба ж комусь і хліб вирощувати, щоб було кому ним торгувати.

Своєю працею Співак пишається. Але за важкою роботою не помітив, як промайнули роки. І тільки тепер зрозумів — поруч катастрофічно не вистачає коханої жінки. Це тому, говорить Микола, що він ніколи не проявляв своїх почуттів і проблем, переживаючи все всередині.

— Як буде людина, яка мене відкриє, — тоді відкриюся. Поки що ключика ніхто не підшукав. Якийсь серйозний замок, напевно, — говорить він.

І такі сильні чоловіки, як Микола Співак, страждають від самотності. Тому, п’ючи чай, він зажди ставить навпроти своєї чашки іншу — пусту — «це для неї, для майбутньої».

Окрім 48-річного Микола Співака з Полтавщини знайти дружину за допомогою телебачення хочуть 25-річний Олександр Корнієнко з Сумщини, 36-річний Андрій Клімов із Кіровоградської області, 21-річний Антон Бойко та 60-річний Василь Перець із з Закарпаття, 22-річний Антон Войтенко та 32-річний Юрій Сергєєв із Київщини, 32-річний Артем Татаренков із Харківської області, 42-річний Василь Ткачук із Прикарпаття, 24-річний Павло Рудницький із Херсонської області.

Анна ДОВГОШЕЙ, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему