Розмір тексту

Екс-директор Харківського авіазаводу в Полтаві доводитиме, що не розтратив 40 млн. грн.

В Апеляційному суді Полтавської області почалося судове слухання за апеляцією, поданою колишнім директором Харківського державного авіаційного промислового підприємства Павлом Науменком на рішення суду Київського району Харкова

У фінансових махінаціях Павла Науменка запідозрили п’ять років тому, повідомляє «МедіаПорт». Улітку 2006 року Служба безпеки України порушила кримінальну справу, директора звинуватили в розтраті грошей авіазаводу в особливо крупних розмірах та службовій підробці.

Судове слідство тривало почалося навесні 2008 року. Рішення суду першої інстанції оголосили в грудні 2010-го. Посадовець був визнаний винним у розтраті 40 мільйонів гривень та засуджений на 10 років позбавлення волі.

Після вироку Павло Науменко подав апеляцію на рішення суду, захист наполягає на невинуватості екс-керівника підприємства.

Спочатку апеляцію повинен був розглядати Апеляційний суд Харківської області. Але в.о. голови суду Володимир Чижиченко звернувся до Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ з проханням змінити підсутність. У результаті навесні цього року справу направили до Апеляційного суду Полтавської області. Днями пройшло перше засідання в справі Павла Науменка.

Світлана ОДІНЦОВА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему